Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Easymetin2

woj12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Kupiłem sobie easymetin2 na 30 dni. Gdy go wlaczam scina sie i tak przez 5 sek i nagle sie wylacza... Prosze o pomoc będą + i 5.

Opublikowano

A EasyMetin nie ma własnego forum z supportem? -.- Jak wymagają zapłaty od klienta, to niech chociaż o niego dbają..

Opublikowano

@up Mają.Ale na tym forum są aż 4 tematy o easy.. Nie wiem co mam zrobić.Ani mi nikt nie pomoże a czas leci... A jesli moglbym prosic o jakis temat z easymetin2 nawet z pazdziernika tamtego roku ale w takich tematach zazwyczaj sa poruszane bledy,bugi itp/itd

Opublikowano

@refresh Zależy mi na tym abyście mi pomogli. Dodam ze na laptopie także mam ten sam problem, na tych 2 kompach dzialalem na tym samym metinie i easymetin2. POMOCY!!!! Będą + i 5. ps:Wczesniej napisac nie moglem bo aż 3 modow dalo mi 3 warny za to samo pozdro..

Opublikowano

@refresh Zależy mi na tym abyście mi pomogli. Dodam ze na laptopie także mam ten sam problem, na tych 2 kompach dzialalem na tym samym metinie i easymetin2. POMOCY!!!! Będą + i 5. ps:Wczesniej napisac nie moglem bo aż 3 modow dalo mi 3 warny za to samo pozdro..

NAPISZ MI NA GG : 5365351 miałem ten sam problem , chyba nam jego powód..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up napisze jak wroce do domu. Mysle o zaplanowaniu jakiejs fajnej nagrody dla tego kto rozwiaze ten problem. :).Na 3 kompie dziala bez zarzutu.Obczaje na 4. I dam znac.

Opublikowano

@up napisze jak wroce do domu. Mysle o zaplanowaniu jakiejs fajnej nagrody dla tego kto rozwiaze ten problem. :).Na 3 kompie dziala bez zarzutu.Obczaje na 4. I dam znac.

okej , jak coś pisz gg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@fclukasz Jak kolo mi pomoze to ci napisze na pw lub tutaj!!.Jest masa ludzi na mpcforum z tym problemem. Dlatego to bedzie temat dla pokolen tak jak by co ;). saw2121 to zwykly zlodziej ;). Okradl mnie z passow na easymetin2.Wydal sie dosc obczajony w tym temacie. Easymetin2 odzyskam w srode, bo cos im sie z strona rozwala

Opublikowano

zainstaluj poprawkiz windows update

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...